1994 – 2004

Infiintarea in 1993 a Centului de Integrare Sociala din Piatra Neamt pentru tinerele peste 18 ani care paraseau centrele de ingrijire si nu aveau locuinta, familie, loc de munca. Prin deschiderea acestui centru s-a urmarit crearea unei atmosfere de familie, cultivarea spiritului de responsabilitate, a unui comportament civilizat, in vederea integrarii in societate. Proiectul a functionat timp de 3 ani si au fost ingrijite 12 tinere

Sustinerea Spitalului de Copii “Marie S. Curie”, Spitalului de Copii “Cantacuzino” si a Maternitatii “Panait Sarbu” cu alimente, medicamente, jucarii, materiale medicale, aparatura medicala

Organizarea in aceste spitale, cu sprijinul voluntarilor din Elvetia si Franta, de actiuni cu scop educativ si recreativ. Activitatile se desfasurau in sala de joc si in saloane, fiind adresate in principal copiilor cu afectiuni oncologice, celor abandonati sau celor supusi unor interventii chirurgicale care implicau o spitalizare de lunga durata

Infiintarea in 1996 a Centrului familial pentru ocrotirea copiilor – Casa Pruncul Isus, destinat ingrijirii copiilor gastrostomizati abandonati in spitale

Infiintarea in 1999 a Centrului familial – Casa Nazareth ca o completare a proiectelor centrului deja existent. De la infiintare, pana in 2004, in cele doua centre, au fost ingrijiti 59 de copii. Activitatea a fost suspendata in momentul lansarii de catre Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului a unui program eficient privind plasarea copiilor la asistenti maternali

Organizarea taberelor de vara la mare si la munte, in perioada 1993 – 2004 beneficiind de acest program socio-educativ un numar de 259 copii

Distribuirea de alimente, haine, incaltaminte, jucarii,  mobilier, carti, rechizite, medicamente, materiale de constructie

2005 – 2015

Programul “Familii in dificultate”

Proiect “Gradinita” – numar  beneficiari: 357

Proiect “Semiinternat pentru scolari” – numar beneficiari: 131